Pitanja & Odgovori :: Nabavka kvalitetni gupika

Na vasa pitanja ‘gdje mozete da nabavite cistokrvne kvalitetne gupike’ tesko da vam mogu odgovoriti, posto pitanja dolaze sa podrucja  bivse Jugoslavije a ja vec dugo vremena zivim u Americi. Za sve vas sa podrucja Vojvodine/Srbije mogu da vam preporucim Bojana (Bojan Dimitrovic) iz Novog Sada koji je vlasnik sajta ‘akvarijum.org‘ preko kojeg mozete i da stupite u kontakt sa njim kao i sa drugim ljubiteljima gupika i pitate za savijete o nabavci gupika.

Gojan Dimitrovic i Igor Dusanic gupike

Bojan & Igor

Druga osoba koju bi preporucio svima sa prostora bivse SFRJ koji su zainteresovani za uvoz kvalitetni gupika je Darko (Darko Siri) koji zivi u Temisvaru, Rumunija. Darko zajedno sa drugim odgajivacima iz Rumunije radi na osnivanju ‘kluba za odgajivace gupika’ tako da vijerujem da je povezan i sa bliskim komsijama (Bugarima, Italijanima, itd.) i da vam moze dati savijete i uputiti vas gdje i kako da nabavite kvalitetne gupike. Darka mozete kontaktirati preko FB, Guppy Club Romania.

Ja mogu samo da vam kazem da ovaj hobi nije bas jeftin i da cijena kvalitetni riba je visoka, kako u Americi tako i u Evropi.

Srecno sa nabavkom gupika!!!

 

 

 

 


Sve fotografije su moje vlasnistvo (u slucaju da nisu, autori/vlasnici tih slika su navedeni u tekstu ili su potpisani ispod fotografije/slike) i mogu biti koristene samo u obrazovne svrhe uz moje ime. Slike su zasticene ‘autorskim’ pravom.


IKGH


About Igor Dusanic

Dedicated to the Fancy Guppy Hobby!
This entry was posted in My Blog (by Igor D.) and tagged . Bookmark the permalink.

1 Response to Pitanja & Odgovori :: Nabavka kvalitetni gupika

  1. Pingback: SVE O GUPIKAMA I UZGOJU CISTOKRVNI PRIMERAKA | F S Q G * Fancy Show Quality Guppies

Comments are closed.